Ontwikkelingen en realisaties

Ontwikkelingen

Ontwikkelingen. 

Koeltechnieken

Calis

Calis is een bedrijf gespecialiseerd in het installeren van koeltechnieken in de voedingssector. Het bedrijf streeft ernaar om haar klanten de meest betrouwbare en efficiënte oplossingen te bieden, en om dit te realiseren werkt Calis samen met Insoldev, een toonaangevend bedrijf in energiemonitoring.

Met behulp van Insoldev’s state-of-the-art technologie en deskundige teams, kunnen Calis’ klanten real-time inzicht krijgen in het energieverbruik van hun koelinstallaties. Dit betekent dat ze op elk moment kunnen zien hoeveel energie de installaties verbruiken, waar er verbeteringen kunnen worden aangebracht en hoe ze energie kunnen besparen.

"De levensduur van de installaties verlengen, en de operationele kosten verlagen"

Energiemonitoring is een belangrijk aspect van het beheer en onderhoud van koelinstallaties, omdat het helpt om de efficiëntie, betrouwbaarheid en continuïteit van bedrijfsprocessen te verbeteren. Hierdoor kunnen bedrijven energie besparen, de levensduur van de installaties verlengen, en de operationele kosten verlagen.

Calis is toegewijd aan het bieden van de beste service en oplossingen voor haar klanten en door samen te werken met Insoldev, is het bedrijf in staat om de hoogste kwaliteit energiemonitoring te bieden. Hierdoor kunnen Calis’ klanten vertrouwen hebben in de prestaties en efficiëntie van hun koelinstallaties.

Delino Sauzen

Bon'Ap

Duurzaamheid en gebouwbeheer

Bon'Ap

Bon’Ap is een toonaangevende supermarktketen die streeft naar duurzaamheid en verantwoorde bedrijfsvoering. Als onderdeel van deze inspanningen, heeft Bon’Ap besloten om samen te werken met Insoldev, een leider in energie- en gebouwbeheermonitoring.

Met behulp van Insoldev’s geavanceerde technologie en expert teams, kan Bon’Ap real-time inzicht krijgen in het energieverbruik en de prestaties van haar gebouwen. Dit betekent dat ze op elk moment kunnen zien waar ze energie kunnen besparen, en hoe ze de duurzaamheid en efficiëntie van hun gebouwen kunnen verbeteren.

"Door samen te werken met Insoldev, is het bedrijf in staat om een duurzame toekomst te waarborgen"

Energiemonitoring en gebouwbeheer zijn cruciaal voor het verbeteren van de duurzaamheid van een gebouw. Hierdoor kunnen bedrijven energie besparen, de levensduur van hun gebouwen verlengen en de operationele kosten verlagen. Bovendien dragen ze op deze manier bij aan een beter milieu en verminderen ze hun carbon footprint.

Bon’Ap is toegewijd aan het leveren van de beste service en producten aan haar klanten, en door samen te werken met Insoldev, is het bedrijf in staat om een duurzame toekomst te waarborgen voor haar gebouwen en de wereld om ons heen.